Pauze
Afspelen
Zoekmachine voor vacatures SPIE

Solutions Sales Printing


Algemene informatie

 
 Chau. de Louvain 431c, 1380 Lasne, Belgium  Onbepaalde duur

Wie is ICS en wie zijn onzE SPIEcialisten? ?

SPIE Belgium ICS is de IT divisie van SPIE Belgium. Wij zijn de partner bij uitstek voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar geavanceerde Cloud-, infrastructuur-, print- en documentbeheeroplossingen, maar ook IT Consultancy. Onze teams werken in 3 talen en ondersteunen onze klanten in elke fase van hun projecten. Ze bieden hen oplossingen op maat, facilitaire diensten en gekwalificeerde consultanten aan.
Heb je een passie voor IT? En wil je lid worden van SPIE? Onze SPIEcialisten genieten van een carrière vol stimulerende projecten en ontwikkelingsmogelijkheden. Anders gezegd, een duurzame toekomst binnen een sterke Europese groep.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze SPIEcialisten ons bedrijf maken. En wij belonen hen goed aangezien SPIE al 17 keer werd uitgeroepen tot Top Employer. Wat betekent dat concreet? Vanaf het eerste contact doen we er alles aan om je een warm welkom te geven. En deze sfeer zal je ongetwijfeld bijblijven doorheen je carrière.

Meer weten? Lees dan snel verder!

Je SPIEcialisatie als Solutions Sales Printing ?

Managed Print Services (MPS) is een complete printoplossing voor zakelijke klanten. Het is een volledig geïntegreerde oplossing die zowel de levenscyclus van de machines als het leveren van de toners beheert.  SPIE Belgium ICS biedt de klanten beveiligde en innovatieve oplossingen die de klant ontlasten en daardoor zorgen voor betere productiviteit en kostenbesparingen.

 

Als Solutions Sales Printing ben je een expert en gepassioneerd in Managed Print Services oplossingen en geef je advies aan de klanten om de diensten en oplossingen van SPIE Belgium ICS te verkopen.

 

Daarnaast biedt je de klanten ook klassieke documentoplossingen aan (transactionele printing verbruiksgoederen).

 

Je bent een Salespersoon met een “can do” mentaliteit en je bent een Teamplayer.

 

Je voert een externe B2B verkoopfunctie uit en beheert klantenaccounts.

 

Je beheert zelfstandig een portfolio van bestaande klanten maar de focus zal liggen op het ontwikkelen van nieuwe opportuniteiten en het uitbreiden van ons klantenportfolio.

 

Je beheert de volledige verkoopcyclus, van prospectie tot afsluiting.

 

Je bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de inkomsten bij bestaande klanten door bijkomende oplossingen te verkopen.

 

Je hebt al een uitgebreid netwerk in de printing wereld.

Kennis, vaardigheden en talenten?

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs
 • Je hebt 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je bent Nederlandstalig met een goede mondelinge- en schriftelijke kennis van het Frans & Engels.
 • Je bent in staat om de behoeften van je klanten te identificeren en om te zetten in oplossingen.
 • Je bent vertrouwd met alle aspecten van de verkoopcyclus en hebt uitstekende onderhandelings- en afsluitingsvaardigheden.
 • Je houdt van uitdagingen en kunt goed omgaan met ambitieuze doelstellingen.
 • Je grijpt kansen en levert de commerciële inspanning die nodig is om je doelen te bereiken.
 • Je bent in staat om te analyseren, samen te vatten en flexibel te zijn.
 • Je ondernemersgeest, motivatie, dynamiek, organisatorische vaardigheden en teamgeest zijn belangrijke troeven voor het succes van je projecten.
 • Je hebt een goede beheersing van Excel (advanced) en Powerpoint.
 • Je hebt al een ervaring in mid-market B2B binnen verschillende sectoren en heeft al printing beheer oplossingen verkocht.
 • Je hebt al ervaring met het antwoorden op een lastenboek.

Waarom SPIEcialist worden?

Door SPIEcialist te worden, draag je bij aan de technische uitdagingen van morgen om een duurzamere samenleving te creëren.
Je zal evolueren in een boeiende carrière met een verscheidenheid aan projecten bij een bedrijf dat meerdere malen het certificaat Top Employer heeft behaald.. Het welzijn en de ontwikkeling van elke SPIEcialist zit in ons DNA.
Naast afwisseling en uitdaging kun je rekenen op :

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een competitief salaris met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques, gsm, ...).
 • Een welkomstprogramma op maat zodat je je snel "thuis" voelt bij SPIE.
 • Een brede waaier aan opleidings- en certificeringsmogelijkheden, evenals een carrièreplan op maat van uw behoeften en verwachtingen.
 • Gemotiveerde collega's die naar je luisteren, je helpen en zichzelf graag uitdagen.
 • Een veilige, lonende en aangename werkomgeving, inclusief mentoractiviteiten, sportevenementen, gemeenschapsprojecten, vers fruit op kantoor, teamlunches, enz.
 • Een goede balans tussen werk en privé dankzij flexibele werktijden, meerdere dagen per week telewerken en de mogelijkheid om vanuit verschillende locaties te werken.
 • De voordelen van een familiale structuur (divisie ICS) gecombineerd met die van een grote groep.

Zin om verder te gaan??

ONZE VERSCHILLEN VERENIGEN :

SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen. We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

Gelieve er rekening mee te houden dat geen enkele kandidatuur van een extern consultancy bureau zal worden aanvaard als het bureau niet uitdrukkelijk door SPIE Belgium voor deze opdracht is gemandateerd.