Connexion Espace candidat

J'ai déjà un espace candidat

 
Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi SPIE

Vous êtes ici :  Accueil  ›  Liste des offres  ›  Détail de l'offre

Mechanisch Brigadier - Regio antwerpen M/V


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Organisatie

SPIE Belgium helpt haar klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.  

Referentie

2019-12198  

Functiebeschrijving

Functie

2-Electriciteit/Mechanica/Intrumentatie/HVAC - 1-Elektriciteit / Mechanica / Instrumentatie / HVAC ( ontwerp en constructie )

Functietitel

Mechanisch Brigadier - Regio antwerpen M/V

Overeenkomst

Onbepaalde duur

Jouw job

Als mechanisch brigadier bij SPIE kom je terecht in een team ervaren mecaniciens. Je staat mee in voor het goede verloop van de onderhoudswerken op een raffinaderij.

In dit team sta je in voor het aansturen van een 2 tot 10tal medewerkers op één van onze industriële werven in Antwerpen. Je neemt o.a. de verantwoordelijkheid voor het plannen en verdelen van de arbeid, voor het opvolging van de uitvoering en voor opstellen van rapporten en beknopte verslagen.

Samen met je team sta je in voor taken als defecte mechanische stukken en onderdelen (valven, warmtewisselaars,…) vervangen of herstellen, testen en instellingen uitvoeren, preventief onderhoud van mechanische uitrusting, verlenen van technische ondersteuning.

Jouw profiel

Voor deze functie zij wij op zoek naar een persoon waarbij organiseren en leidinggeven in het bloed zit. Daarnaast zijn veiligheid, communicatie en nauwkeurigheid van groot belang.

Verder vragen wij kennis en ervaring van en met verschillende instumenten en hun toepassingen, mechanische stukken, onderdelen en lassen, hydraulica en pneumatica.

Een attest flensmonteur en onafhankelijke ademlucht is een pluspunt.

Minstens 5 jaar ervaring in de petro-/chemische industrie is een must.

Werken bij SPIE

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een tewerkstelling bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen en geven jou een ruime zelfstandigheid en de kans om verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in functie van ervaring, inclusief extralegale voordelen.

Interesse in deze vacature?

Solliciteer online via www.spiewerftaan.be
Of contacteer onze HR afdeling via 014 28 59 57

Locatie

Standplaats

Europa, België, Antwerpen, Grobbendonk

Plaats van tewerkstelling

Bannerlaan 48 Grobbendonk

Criteria sollicitant

Studie specialisatie

F - Engineering, productie, bouw

Minimaal vereist studieniveau (BE)

4de graad van het secundair onderwijs

Minimaal vereist ervaringsniveau

6 jaar of meer

Talen

Nederlands (C - Vloeiend)

Onze ambitie

Combining our differences

SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen. We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.