Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi SPIE

Site supervisor piping en mechanische werken


Algemene informatie

Site supervisor piping en mechanische werken (réf. 2022-24596)

 
SPIE Belgium helpt haar klanten enerzijds bij het ontwerp en de bouw van hun technische uitrusting en anderzijds bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

 

 groendreef 37/0A Aalter  Onbepaalde duur

WAT DOET EEN SPIEcialist Site supervisor piping en mechanische werken

 • Als Site Supervisor ben je hét gezicht van SPIE op de werf en ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van jouw werven.  Dit zowel op organisatorisch, technisch als leidinggevend vlak. 
 • Je werkt in nauw overleg met de Project Manager en in voorbereidende fase sta je in voor de technische voorbereiding van het project. Vervolgens draag je als Site Supervisor de verantwoordelijkheid over de uitvoering; namelijk de planning en coördinatie van de werken, kwaliteit bewaren en regelmatig controles uitvoeren, assisteren en ondersteunen van de brigadiers en techniekers.
 • Je staat mee in voor het opvolgen en naleven van de veiligheidsprocedures geldende binnen SPIE en de werf waarop je bent tewerkgesteld.
 • In jouw rol rapporteer je aan de Project Manager en voer je de werken uit op onze verschillende industriële werven gelegen in Oost- en West-Vlaanderen. Hiervoor beschik je over een bedrijfswagen.

WAT MAAKT JOU ZO SPIEcialist ?

 • Je bent in het bezit van een technisch diploma en een ruime technische kennis op vlak van pijpleidingssystemen.
 • Je hebt ervaring in werfbeheer en houdt ervan om dicht aanwezig te zijn op de werkvloer.
 • Je kan zelfstandig instaan voor een realistische inschatting van de werken, en assisteert bij de opmaak van offertes en het uitwerken van praktische oplossingen.
 • Je bent duidelijk in je communicatie en onderhoudt contacten met medewerkers, leidinggevenden, leveranciers en klanten..
 • Aandacht voor veiligheid en werken volgens kwaliteitsprocedures zijn voor jou vanzelfsprekend.

KIES JE VOOR SPIE ?

 • Bij SPIE kom je terecht bij een stabiele en groeiende werkgever, we hebben dan ook ruim 120 jaar aan technische expertise om op terug te vallen.
 • We zetten in op de sterktes van onze werknemers en hebben daardoor ondertussen voor de 16de keer de titel van Top Employer in de wacht kunnen slepen. Bij ons krijg je dan ook de mogelijkheid om jouw talenten verder te ontwikkelen en bieden we een springplank naar een duurzame loopbaan.
 • Te lange werkdagen? Niet bij ons! Bij SPIE hebben we veel aandacht voor de balans werk-privé en kunnen we daarom autonomie en flexibiliteit bieden.
 • Een persoonlijk welkomsttraject waarbij per werknemer de individuele opleidingsbehoeftes in kaart worden gebracht en daadwerkelijk mee aan de slag wordt gegaan.
 • Tenslotte kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met een divers aanbod aan extralegale voordelen.

ONZE VERSCHILLEN VERENIGEN :

SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen. We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.


                       

Gelieve er rekening mee te houden dat geen enkele kandidatuur van een extern consultancy bureau zal worden aanvaard als het bureau niet uitdrukkelijk door SPIE Belgium voor deze opdracht is gemandateerd.