Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi SPIE

Site supervisor piping en mechanische werken


Algemene informatie

Site supervisor piping en mechanische werken (réf. 2022-24596)

 
SPIE Belgium helpt haar klanten enerzijds bij het ontwerp en de bouw van hun technische uitrusting en anderzijds bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

 

 groendreef 37/0A Aalter  Onbepaalde duur

WAT DOET EEN SPIE Site supervisor piping en mechanische werken

  • Als Site Supervisor ben je hét gezicht van SPIE op de werf en ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van jouw werven.  Dit zowel op organisatorisch, technisch als leidinggevend vlak. 
  • Je werkt in nauw overleg met de Project Manager en in voorbereidende fase sta je in voor de technische voorbereiding van het project. Vervolgens draag je als Site Supervisor de verantwoordelijkheid over de uitvoering; namelijk de planning en coördinatie van de werken, kwaliteit bewaren en regelmatig controles uitvoeren, assisteren en ondersteunen van de brigadiers en techniekers.
  • Je staat mee in voor het opvolgen en naleven van de veiligheidsprocedures geldende binnen SPIE en de werf waarop je bent tewerkgesteld.
  • In jouw rol rapporteer je aan de Project Manager en voer je de werken uit op onze verschillende industriële werven gelegen in Oost- en West-Vlaanderen. Hiervoor beschik je over een bedrijfswagen.

WAT MAAKT JOU ZO SPIE ?

  • Je bent in het bezit van een technisch diploma en een ruime technische kennis op vlak van pijpleidingssystemen.
  • Je hebt ervaring in werfbeheer en houdt ervan om dicht aanwezig te zijn op de werkvloer.
  • Je kan zelfstandig instaan voor een realistische inschatting van de werken, en assisteert bij de opmaak van offertes en het uitwerken van praktische oplossingen.
  • Je bent duidelijk in je communicatie en onderhoudt contacten met medewerkers, leidinggevenden, leveranciers en klanten..
  • Aandacht voor veiligheid en werken volgens kwaliteitsprocedures zijn voor jou vanzelfsprekend.

KIES JE VOOR SPIE ?

Dat SPIE voor de 16e keer de titel van 'Top Employer' kreeg, dat zag je al maar wat maakt werken bij SPIE nu eigenlijk zo TOP? 
 
Elke ochtend een goedemorgen 
Een job waar je elke dag je talenten kan ontwikkelen en een springplank naar een duurzame loopbaan. 
Een welkomsttraject op maat zodat je snel ‘thuis’ bent bij SPIE  
Een luisterend oor voor het uitwisselen van ideeën, in een gezonde en constructieve werksfeer 
Een omgeving waar we belang hechten aan het evenwicht werk - privé en je daarom autonomie en flexibiliteit bieden 
De kans bij te dragen aan uitdagende projecten in diverse regio's, waar jij trots kunt op zijn! 

ONZE VERSCHILLEN VERENIGEN :

SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen. We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.


                       

Gelieve er rekening mee te houden dat geen enkele kandidatuur van een extern consultancy bureau zal worden aanvaard als het bureau niet uitdrukkelijk door SPIE Belgium voor deze opdracht is gemandateerd.