Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi SPIE

Maintenance Supervisor - Vlaanderen


Algemene informatie

Maintenance Supervisor - Vlaanderen (réf. 2021-20467)

 
SPIE Belgium helpt haar klanten enerzijds bij het ontwerp en de bouw van hun technische uitrusting en anderzijds bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

 

 lammerdries 3  Onbepaalde duur

WAT DOET EEN SPIE Maintenance Supervisor - Vlaanderen

Voor onze afdeling SPIE Services Geel, specialist in onderhoud en beheer van verwarming- en ventilatiesystemen, airconditioning, koeling en sanitaire installaties, zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor ter versterking van ons team in Geel.

Als Maintenance Supervisor ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van de technisch teams. Je zorgt voor duidelijke instructies aan de techniekers over de uit te voeren werken en door de juiste begeleiding breng je jouw kennis en ervaring over naar onze techniekers.

Naast het aansturen van onze technische teams ben je mee verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie en uitvoering van onze werkzaamheden. Door je ervaring slaag je erin een inschatting te maken van de benodigde resources (uren, materialen, technieken). Samen met de Contract Manager bekijk je de mogelijke technische oplossingen en bespreek je deze bij de klant.

Tijdens de uitvoering van de werken sta je mee in voor de opvolging van werken (technisch, materialen en uren) en voor de controle van de geleverde kwaliteit. Daarnaast kijk je er op toe dat onze techniekers veilig kunnen werken en dat ze zelf alle veiligheidsregels naleven.

Interesse in deze vacature?

Stuur je cv en motivatiebrief naar Joris.Brems@spie.com of solliciteer online

WAT MAAKT JOU ZO SPIE ?

o Je hebt een uitgebreide ervaring als onderhoudstechnieker HVAC
o Je bent in het bezit van de nodige attesten (GI, GII, en/of Koeling cat.1, …)
o Je hebt ervaring met het aansturen van techniekers
o Je bent communicaties sterk en bent goed in het contact met klanten
o Je hebt oog voor kwaliteit en veiligheid
o Je bent in het bezit van een VOL-VCA attest en een rijbewijs B

KIES JE VOOR SPIE ?

Werken bij SPIE is werken bij een Top Employer. Een organisatie waarin de medewerker centraal staat en waar geïnvesteerd wordt in ontwikkeling en groei. Waarin niet alleen belang wordt gehecht aan de medewerker op het werk maar ook daarbuiten. Regelmatig worden er initiatieven genomen rond thema's als werk-privé balans, gezondheid, ontspanning en beweging.

Natuurlijk kan je genieten van een competitief verloningspakket aangevuld met heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname, hospitalisatieverzekering, korting bij leveranciers, …


Interesse in deze vacature?

Stuur je cv en motivatiebrief naar Joris.Brems@spie.com of solliciteer online

ONZE VERSCHILLEN VERENIGEN :

SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen. We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

                       

Gelieve er rekening mee te houden dat geen enkele kandidatuur van een extern consultancy bureau zal worden aanvaard als het bureau niet uitdrukkelijk door SPIE Belgium voor deze opdracht is gemandateerd.