Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi SPIE

Ploegchef HVAC Lokeren


Algemene informatie

Ploegchef HVAC Lokeren (réf. 2023-27856)

 
SPIE Belgium helpt haar klanten enerzijds bij het ontwerp en de bouw van hun technische uitrusting en anderzijds bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

 

 Waaslandlaan 8, 9160 Lokeren  Onbepaalde duur

WAT DOET EEN SPIEcialist Ploegchef HVAC Lokeren

SPIE vind je op de meest uiteenlopende en uitdagende werven over heel België. Denk maar aan het Antwerps Havenhuis, de Ghelamco-arena of de site van Nike in Laakdaal. Onze afdeling in Lokeren is één van de toonaangevende installateurs inzake verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Daarnaast staan wij in voor onderhoud en beheer van deze systemen, dit met focus op de tertiaire sector. 

 

Waar zal jij in uitblinken?

Droom jij ervan om je collega’s richting die perfecte installatie te stuwen? Als ploegchef sta je tussen de projectleider en jouw team. Het is jouw verantwoordelijkheid om de plannen duidelijk te begrijpen en te interpreteren om zo goede werkinstructies te kunnen geven aan jouw team. Bij moeilijkheden of problemen communiceer je met de projectleider en stuur je bij waar nodig. Daarnaast monteer je zelf ook HVAC-installaties. Je krijgt dus dagelijks te maken met uitdagende projecten van centrale verwarming, sanitair en ventilatie. Denk daarbij aan openbare gebouwen en op industriële locaties zoals de brandweer van Dendermonde, de sporthal van Moerbeke, het woonzorgcentrum in Baasrode,… 

WAT MAAKT JOU ZO SPIEcialist ?

 

  • Je hebt een A2 diploma in HVAC/sanitair of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en bent bereid jouw kennis te delen met het team.
  • Je neemt altijd en overal graag je verantwoordelijkheid op.

KIES JE VOOR SPIE ?

Dan kies je voor een duurzame toekomst. Met een boeiende loopbaan vol uitdagende projecten, jobs en kansen om te groeien. Behorende tot een grote en solide groep die al 16 keer werd uitgeroepen tot Top Employer, kenmerken we ons vooral door een sterk lokaal en familiaal karakter.    

Maar er is meer. Je kan voor jezelf ook rekenen op:

  • Elke ochtend een goedemorgen
  • Een welkomsttraject op maat zodat je snel ‘thuis’ bent bij SPIE
  • Een job waar je elke dag je talenten kan ontwikkelen en een springplank naar een duurzame loopbaan.
  • Een omgeving waar we belang hechten aan het evenwicht werk - privé en waar we autonomie en flexibiliteit bieden
  • De kans bij te dragen aan uitdagende projecten in diverse regio's, waar jij trots kunt op zijn!
  • Een goed gevoel door alle maatschappelijke projecten die we steunen.
  • En uiteraard, een correcte verloning met extralegale voordelen

ONZE VERSCHILLEN VERENIGEN :

SPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen. We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.


                       

Gelieve er rekening mee te houden dat geen enkele kandidatuur van een extern consultancy bureau zal worden aanvaard als het bureau niet uitdrukkelijk door SPIE Belgium voor deze opdracht is gemandateerd.